Nyhed

Midtfyn-chef: Ro på de indre linjer

Den genopstandne festival har fået klarhed over ledelsen

Ejeren af den genopstandne Midtfyns Festival, Henrik Malmkjær, oplyser til GAFFA.dk, at der nu skulle være ro på de indre linjer efter de seneste dages rygter om manglende ledelse og struktur i festivalen oven på en kritisk artikel i Fyens Stiftstidende.

- Vi havde et møde i aftes, hvor vi fik sammensat en arrangørgruppe bestående af syv lokale, erfarne musikforeningsfolk. Daniel Munk, der tidligere har været booker, er blevet udnævnt til musik- og eventchef, fortæller Malmkjær og afviser dermed rygterne om Munks mulige udtræden af arrangørgruppen. - Til gengæld har en af de tidligere arrangører, Flemming Vind, valgt at udtræde af arrangørgruppen grundet arbejdspres.

Henrik Malmkjær oplyser videre, at Midtfyns Festival er i en positiv dialog med amatørfestivalen Ringe Festival.
- De har ganske vist stadig planer om at afholde deres egen festival en uge efter vores på samme sted, Dyrskuepladsen i Ringe, men vi håber, at vi kan overtale dem til at blive en del af Midtfyns Festival i stedet.

Midtfyns Festival skal finde sted i dagene 22.-25. juni, og de offentliggjorte optrædende er indtil videre Rock Hard Power Spray, Magtens Korridorer, Xantom, Den Danske Mafia, Rock Nalle og Lasse og Mathilde.

Midtfyns Festivals hjemmeside

ANNONCE