Nyhed

Eminem anklaget for slåskamp på pissoir

Detroits politi vil have hr. Mathers ind til afhøring i forbindelse med optøjer på stripklub-toilet

Meget tidligt torsdag morgen, på den efterhånden meget berømte 8 Mile Road i Detroit, stod Slim Shady alias Eminem alias Marshall Mathers III og overrislede urinalet på stripklubben Cheetahs toilet. Ifølge et øjenvidne ved navn Miad J, der også stod og lettede trykket ved siden af rapperen, startede miseren, da en begejstret fan, der ligeledes stod og tissede, begyndte at tale til Eminem. En bodyguard, der var med stjernen ved pissoiret, bad den indtil videre uidentificerede fan om at klappe i. Dette fik vidnet Miad J til at bede bodyguarden om at slappe af, hvilket han angiveligt aldrig skulle have gjort, da Em åbenbart var i et ondt lune...

Eminem vendte sig om, dog ikke uden at glemme at få rystet af, og eksploderede: ”Eminem gjorde sig færdig - og boom – startede med at slå”, beretter den chokerede Miad J. til Action News. ”Jeg var helt uforberedt. Stod bare og passede mig selv, mens jeg slog en streg.” Overfor kameraholdet fra Action News påstod J, at Eminem havde slået ham fire-fem gange og fremviste nogle mærker i ansigtet som bevis herpå.

Eminem plus følge forlod lynhurtigt stripklubben efterfølgende, måske smidt ud af vagterne fra klubben. Vidner har siden påstået, at Detroit-rapperen Trick Trick, der var en af passagererne i Eminems bil, tilmed angiveligt flashede sin pistol, da de kørte fra klubben.

Nu vil politiet i Detroit gerne i kontakt med superstjernen, da stripklubben Cheetahs ejere har bekræftet, at Eminem var til stede til stede den aften, og at der også havde været slagsmål. Yderligere ville de ikke kommentere.

ANNONCE