Nyhed

Lil’ Kim løsladt i går

Rapperen blev løsladt før tid for god opførsel

I går blev Kimberly Jones, bedre kendt som Lil’ Kim, sat på fri fod efter at have siddet i fængsel i næsten 10 måneder som følge af en dom for falsk vidnesbyrd.

Hun var egentlig dømt til at skulle sidde indespærret i 12 måneder, men blev løsladt før tid på grund af god opførsel. Den næste måned skal rapperen dog tilbringe hjemme i husarrest, og hun vil stadig være under statens observation i tre år.

Lil’ Kim blev dømt for falsk vidnesbyrd under en retssag i 2005, hvor hun blev afhørt i forbindelse med en skudepisode – under sin forklaring påstod hun, at hun ikke mente, at to af hendes bekendte havde været til stede, da det skete, mens et sikkerhedskamera derimod viste billeder af Lil’ Kim i selskab med de pågældende. Til rapperens held blev hun dog ikke dømt for at forhindre rettens gang, hvilket kunne have givet en straf på op til 10 år.


Ud over at Lil’ Kim før strafafsoningen svor at bruge tiden i fængsel på at blive et bedre menneske og en stærkere kvinde, så kan hendes fans også glæde sig over at få noget ud af hendes ufrivillige fravær fra musikscenen, i og med at den lille rapper efter sigende skulle have forfattet over 50 sange i fængslet.

Lil' Kims officielle hjemmeside


ANNONCE