Nyhed

Starfighters-finalisterne er fundet

De otte grupper, der skal dyste om en pladekontrakt på Danmarks Smukkeste Festival, er udvalgt

Så er første del af spændingen udløst – og de 8 bands til Starfighters-finalen 2006 er fundet. Navnene er, i alfabetisk rækkefølge:
The Burned Out Bandits
Demons Are Real
Hors D’Ouvres
Kamille
Primate Planet
Surfact
Turpin
Vilhelm

De otte navne er valgt af henholdsvis MTV, P3 og GAFFA – GAFFA, nærmere betegnet redaktør Peter Ramsdal og demo-anmelder Hansen, har valgt de tre, nemlig Demons Are Real, Hors D’Oeuvres og Vilhelm, der også alle tre tidligere har været "Månedens Demo" i GAFFA.

Finalen finder sted onsdag den 9. august i Den Blå Planet på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg.

De 8 finalister kæmper om en pladekontrakt med et budget på kr. 300.000, der finansieres af Danmarks Smukkeste Festival. Dommere i konkurrencen er Henrik Povlsen (studievært og medlem af P3s playlisteudvalg), Peter Ramsdal (redaktør, GAFFA), JP Andersen (musikansvarlig, Danmarks Smukkeste Festival) og Christian Skov (såkaldt musicprogrammer MTV Danmark).

Konferenciers ved Starfighters 2006 bliver KanonKongen (fra P3) og Pernille Fals Bahrt (VJ på MTV). Sidste års vindere Sidste Ambulance udgiver i øvrigt deres vinderalbum den 14. august og har allerede hele foråret haft et stort radiohit med “Når Jeg Dør”. Så det har aldrig skadet nogens karriere at vinde...

Der er i øvrigt fri entré til Det Blå Område på finaledagen onsdag den 9. august – hvor Johnny DeLuxe oven i købet går på scenen i Den Blå Planet lige efter Starfighter-finalen - og hvor der sidst på aftenen er gallaåbning af det særlige område ”Langtbortistan – World Of Smirnoff”, hvor Anden med band giver koncert.

ANNONCE