Nyhed

Arvid klar med nyt album

”Dedicated to the Women” kommer på gaden den 28. august

Med hjælp fra fem investorer fra det private erhvervsliv har Arvid startet et pladeselskab og færdiggjort cd’en ”Dedicated to the Women”, således at den endelig er klar til udgivelse den 28. august.

Cd’en har ellers været et stykke tid undervejs, da vi for nøjagtig 1 år og 1 dag siden bragte en lignende nyhed om, at den skulle være lige på trapperne.

I en pressemeddelelse forklarer Arvid lidt om omstændighederne omkring pladen, samt grunden til, at albummet i det hele taget har været så længe undervejs (sidste udgivelse fra Arvid er debuten ”Så længe det Swinger” fra 1989”): "Jeg har altid haft en stor kærlighed til musikken, men først nu føler jeg, at jeg både menneskeligt og musikalsk har noget at give til verden. At der så samtidig er en række folk, som tror på mig og har involveret sig i projektet, er så stort. Så man kan kalde det en sandhedens time for mig”.

Den lange pause imellem albummene betyder dog ikke, at Arvid har ligget på den lade side – som backingvokalist har han medvirket på en lang række studieudgivelser og optrådt ved utallige koncerter med kunstnere som Lisa Nilsson, Thomas Helmig og Erann DD.

”Dedicated to the Women” udkommer på Arvids eget pladeselskab, ”Wise Eagle Records”.

ANNONCE