Nyhed

Oppenheimers Eftermiddag klar med program

6 bands klar til at indtage Train i Århus den 17. august

For syvende år i træk præsenterer Oppenheimers Eftermiddag en række talentfulde bands fra den danske upcoming-scene. De bands, der skal spille på årets Eftermiddag, på Train i Århus 17. august fra kl. 15 formedelst en entré på kr 3,-, er i pressematerialet beskrevet som følger:


Atoi
Elektroniske lydlandskaber - en blanding af elektroniske beats, digitale fejllyde, akustiske reallyde og lyde fra klassiske, akustiske instrumenter.

180grader Vivar
Et kreativt grænseland mellem menneske og maskine – et trip-hop inspireret univers. Det er sange med blåsorte nuancer, der levende beskriver tilværelsen.

Highway Child
Rock'n'roll med stort R. Maximum energi fra start til slut. 70`er rock med guitar-baserede kompositioner med inspiration fra Cream, The Who og Jimi Hendrix.

Lis Er Stille
Der blandes elementer fra alle rockens genrer og skabes et nyt og kontrastfyldt univers med lange, komplekse kompositioner, som stiller krav til lytteren, men også giver en unik musikoplevelse.

Bombastico
Rumlyrik fyldt med Mystik. Udefinerbar dansk reggae proppet med musikalsk opfindsomhed, balkantoner og fede vibrationer.

Dreamjockey
Smukke, intense og udfordrende melodier indenfor en musikstil med dybe rødder i amerikansk og engelsk indierock.


Oppenheimers Eftermiddag, der er tænkt som et skulderklap til de bands, der har talentet, men ikke har kunnet få hul igennem til pladeselskaberne, vil, udover de 6 omtalte bands, også byde på små intermezzoer i form af forskellige tværkunstneriske underholdningssekvenser og overraskelser.

Oppenheimers Eftermiddag officiel hjemmeside


ANNONCE