Nyhed

Vandt du Peace & Love Festival?

Billetter til den svenske festival i Borlänge med bl.a. Cardigans, Håkan Hellström, New York Dolls og mange, mange flere var på højkant.

Peace & Love skal der til, ikke mindst i disse tider! Og det er også temaet for den stort anlagte Peace & Love Festival i den midtsvenske by Borlänge (lidt nordvest for Stockholm) 7.-8. juli. En mildt sagt spændende festival med et imponerende lineup.

En lineup, der både indeholder alt, hvad der kan krybe og gå af både upcoming og etablerede svenske navne – fra Mando Diao og Suburban Kids With Biblical Names over Laleh, The Sounds og Thåström til Lisa Ekdahl, The Cardigans og Håkan Hellström og mange, mange flere – og en lille, men udsøgt skare internationale navne som blandt andre de belgiske elektropoppere Vive La Fête, de amerikanske lo-fi-rockere Silver Jews, den engelske singer-songwriter Ed Harcourt og ikke mindst de gamle 70’er-glampunkrockere New York Dolls, der er tilbage for fuld styrke. Oven i købet New York Dolls’ første koncert i Skandinavien nogensinde! En gruppe, der er kendt for at have inspireret navne som Kiss, Mötley Crüe, Guns N’ Roses og ikke mindst en kendt engelsk sanger, der engang var formand for deres engelske fanklub og som var medvirkende årsag til, at de blev gendannet for to år siden.

Som navnet måske antyder, er Peace & Love mere end ”bare” en rockfestival. Ud over koncerter arrangeres der som optakt til festivalen 4.6- juli temadage med forelæsninger og debatter om vægtige emner som demokrati og menneskerettigheder, og budskabet er harmoni og mangfoldighed. Eller som det hedder i hensigtserklæringen: ”Vi ser Peace & Love som et skib bygget af kærlighed. Et skib, hvor moral og etik fører roret.”


Helt i Peace & Love-ånden havde arrangøren udloddet en lille håndfuld fribilletter til festivalen, som vi satte på højkant i sæt af to, men bemærk, at billetterne altså ”kun” giver adgang til festivalpladsen, og at man selv skal sørge for transport og tage et telt med. Alt, du skulle gøre for at deltage, er at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Morrissey.

Og hvis ikke du var så heldig at vinde noget, så husk, at du også kan købe billetter på GAFFA Billet.

De heldige vindere, der får festivalpas tilsendt snarest muligt, er som følger. Tillykke!
Rikke Jørgensen
4700 Næstved


Iben Heckmann
2300 københavn S

Frank Hoelgaard Olsen
2400 København NV


Køb billetter på GAFFA Billet

Peace & Loves hjemmeside

ANNONCE