Nyhed

Daft Punk instruerer spillefilm

”Daft Punk’s Electroma” udtaget til Cannes-festivalen

De franske house-pop troldmænd i Daft Punk har før flirtet med filmmediet. 2001’s fremragende ”Discovery”-album blev således ledsaget af den japanske tegnefilm ”Interstella 5555”, der satte billeder til samtlige albummets numre. Nu er duoen så selv sprunget ud som instruktører og skuespillere i filmen ”Daft Punk’s Electroma”, der får premiere på dette års Cannes-festival – i den halvofficielle filmserie ”Director’s Fortnight”.

Filmen beskrives af The Hollywood Reporter som ”en psychedelisk musikalsk og visuel odyssé, der følger to robotters kamp for at blive mennesker.” I rollerne som de to robotter ser vi Daft Punk selv iført de robot-kostumer, den excentriske duo ofte har ladet sig interviewe i, og på gruppens MySpace-side kan man få de første glimt af filmens billedside. Det ser syret ud, skal vi hilse og sige – ”Rumrejsen år 2001”-syret.

Oven i den nye karriere som filminstruktører og -skuespillere kan de to Daft Punk-medlemmer nu også skrive ”actionfigur” på deres cv. Det japanske legetøjsfirma Medicom har fremstillet to limited edition-figurer af duoen i Action Man-skala. Også her er Daft Punk iført deres velkendte robot-dress og figurerne er foreløbig forbeholdt det særdeles aktive japanske samler-marked.

ANNONCE