Nyhed

Peace & Love i Borlänge

Den svenske festival løber af stablen den 7.-8. juli, og New York Dolls møder op

De nævnes som inspirationskilder af alle fra Kiss og Guns N’ Roses til Ramones og Sex Pistols, og nu trækker de to overlevende medlemmer af New York Dolls så igen i arbejdstøjet. På Borlänge-festivalen Peace & Love giver glam-punk pionererne deres første koncert i Skandinavian nogensinde, men de er langt fra det eneste interessante indslag på den fire dage lange musikfest.

Den unge festival samler alt, hvad der kan krybe og gå af både upcoming og etablerede svenske navne – fra Mando Diao og Suburban Kids With Biblical Names til The Cardigans og Håkan Hellström (billedet). Dertil føjer de en lille, men udsøgt skare internationale navne som Silver Jews, Robyn Hitchcock, Ed Harcourt og altså New York Dolls.

Som navnet måske antyder, er Peace & Love mere end ”bare” en rockfestival. Udover koncerter arrangeres der temadage om vægtige emner, og budskabet er harmoni og mangfoldighed. Eller som det hedder i hensigtserklæringen: ”Vi ser Peace & Love som et skib bygget af kærlighed. Et skib, hvor moral og etik fører roret.”

Køb billetten her!

ANNONCE