Nyhed

Snoop Dogg nægtet indrejse til England

Rapperen er færdig med at besøge det britiske kongerige efter lufthavnsballade

I april måned havde rapper Snoop Dogg og hans rejseselskab på 29 mand et større sammenstød med myndighederne i Londons Heathrow Airport. I ophidselse over at være blevet nægtet adgang til lufthavnens VIP-område skabte Snoop og selskab ravage i den toldfri. Episoden kulminerede i seks arrestationer og syv lettere sårede politibetjente, og den får nu alvorlige konsekvenser for rapperen.

Skal man tro AllHipHop.com, er Snoop Dogg blevet nægtet indrejse i England for tid og evighed. Den hårde dom er faldet ikke bare med udgangspunkt i Heathrow-balladen, men også under hensyntagen til rapperens alenlange straffeattest i hjemlandet USA, hvor han startede karrieren med en mord-mistanke hængende over hovedet.

Snoop Dogg står til at miste millioner i koncert-indtægter i England, hvor han har mange fans. De vil på deres side givetvis komme til at savne den påvirkede rapper og hans slørede flow. Angiveligt skulle der eksistere muligheder for at få dispensation for indrejseforbuddet, men AllHipHop.coms kilder skønner, at de ikke er anvendelige i Snoops tilfælde.

ANNONCE