Nyhed

American Music Club aflyser Danmarksbesøg

Hele ”Street Angel”-turnéen aflyst grundet tekniske problemer med den tilhørende stumfilm

Det, der skulle have være en musikalsk og visuel oplevelse ud over det sædvanlige, bliver nu ikke til noget. American Music Club må opgive at gennemføre en række koncerter, hvor de ville have opført deres eget soundtrack til stumfilmen “Street Angel”. Koncerten på VoxHall i Århus 21. november er dermed også aflyst.

American Music Club skulle efter planen have givet syv eksklusive koncerter i Europa dette efterår – den eneste på dansk jord ville finde sted på VoxHall. Nu har bandet set sig nødsaget til at aflyse turnéen på grund af problemer med en kopi af filmen “Street Angel”.

American Music Club har kun én gang tidligere fremført deres musik til “Street Angel” live – nemlig på San Francisco International Film Festival sidste år. For at kunne gennemføre den europæiske turné havde bandet imidlertid brug for en digital version af “Street Angel” i rimelig kvalitet. Dette har imidlertid ikke kunnet lade sig gøre.

American Music Club har i længere tid været i dialog med Fox Films, der ligger inde med en brugbar original. Fox Films har trods velvilje ikke været i stand til at løfte opgaven i tide – her regner man med, at restaureringen af “Sreet Angel” først kan være færdig foråret 2007. På denne baggrund har American Music Club valgt at aflyse – med stor beklagelse.

Man kunne spørge sig selv, om ikke American Music Club så i stedet bare kunne have gennemført en almindelig turné uden stumfilm, men det har gruppen altså ikke ønsket eller set sig i stand til. Købte billetter refunderes ved købsstedet (Billetnet og ebillet)

American Music Club var fra midten af 80'erne og 10 år frem et af de mest spændende bands fra USA inden for den mere melankolske og americana-påvirkede ende af rocken, med den yderst personlige sanger og sangskriver Mark Eitzel i front, og udgav blandt andet store plader som "California", "Everclear" og "San Francisco". Efter en pause mellem 1995 og 2003 gendannedes bandet, og de udgav i 2004 det seneste, meget roste udspil, ”Love Songs for Patriots”. American Music Club har endnu ikke spillet i Danmark siden gendannelsen, og nu bliver det altså heller ikke i denne omgang.

American Music Clubs hjemmeside

ANNONCE