Nyhed

Heidi Klum udgiver plade

Topmodellen udsender i første omgang julesinglen "Wonderland"

Det ville være løgn at påstå, at de senere år har budt på mange kvalitetsudgivelser fra tidligere topmodeller. Faktisk skal vi helt tilbage til Christa Päffgen, der i slutningen af 50'erne var på forsider verden over, og som senere under navnet Nico medvirkede på den første Velvet Underground-plade og senere udgav en stribe soloplader.

Siden 80'erne er det blevet til den ene mere pinlige udgivelse efter den anden fra folk som Gitte Nielsen, Naomi Campbell, Nick Kamen, Samantha Fox, Carmen Electra og senest Jordan, der indspillede en duet med sin kæreste Peter André.

Derfor kan man ikke ligefrem sige, at forventningerne til den kommende plade fra den ellers så charmerende Heidi Klum er tårnhøje. Den tyske topmodel har ellers for nylig underskrevet en pladekontrakt med Warner Music, der vil udsende skønhedens debutalbum eksklusivt i Tyskland.

Indtil videre har Klum udsendt singlen "Wonderland", der lugter lidt af jul, men derudover er det sparsomt med detaljerne omkring det kommende album, der dog skulle indeholde flere julesange.

Topmodellen, der også har været tv-vært og blandt andet har gæsteoptrådt i tv-serien "Spin City", er dog vant til at have succes med de ting, hun involverer sig i. Så måske bliver denne udgivelse pladen, der igen giver syngende modeller et godt ry.

ANNONCE