Nyhed

Vandt du Anden med band?

Koncertbilletter til Vega og cd’er var på højkant

Billede: Morten Larsen

Anden alias Anders Matthesen kan det hele. I år har vi oplevet ham både i hans særdeles velmodtagne stand-up-show ”Anden Paa Coke?, der er blevet overværet af over 120.000 mennesker, vi har set ham som seriøs skuespiller i filmen ”Rene Hjerter”, og så var 2006 også året, hvor Anden for alvor sprang ud som rapper med sit debutalbum ”Soevnloes”, der for nylig modtog en guldplade for 20.000 solgte enheder. Og der er her, Anden bliver interessant i GAFFA-sammenhæng. Vi har nemlig fået en stabel konkurrencebilletter til hans koncert med band i Store Vega 2. december – en koncert, der afslutter hans efterårsturné. Og du kan vinde albummet oven i hatten!

Anden med band spillede koncerter til både Grøn Koncert og Danmarks Smukkeste Festival i sommer. Med sig til at fyre den af 100% live har Anden et hold af garvede musikere – og stilen er hiphop, sumpet bluesrock og inspiration fra old-school-hiphop og lidt ældre rock – og også lidt ”Terkel I Knibe”- og ”Hva’ Snakker Du Om”-hits har sneget sig ind i sættet denne gang, har GAFFA fået at vide i sin hørechokoladebolle.

Anden med band drager på Danmarks-turne i perioden fra 16. november til 2. december. Turnéplanen er som følger:

16.11. Albertslund, Forbrændingen
17.11. Odense, Magasinet
18.11. Esbjerg, Tobakken
24.11. Ålborg, Skråen
25.11. Århus, Train
30.11. Ringsted, Kongres- og Kulturcentret
01.12. Vordingborg, Stars
02.12. København, Vega


Du kunne være en af de heldige, der både vinder et par billetter til koncerten i Vega og Andens ”Soevnloes”-album. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og det rigtige svar er: DJ And.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!
Betina Zachariasen
1610 Kbh V

Lasse Lading
3450 Alleroed


Kenn A Thisted
3500 Værløse

Jette Reichelt
2500 Valby

Franz Martin Gløet
2100 København Ø



Andens hjemmeside


ANNONCE