Nyhed

André 3000 vil købe en pistol til sin søn

OutKast-medlemmet ønsker, hans 9-årige søn skal bære et skydevåben, når han bliver gammel nok.

Den amerikanske virkelighed er, som det mange nok er bekendt, noget anderledes end vores forholdsvis regulerede ditto. Det er i den kontekst, man skal forsøge at forstå en fyr, der normalt prædiker kærlighed via rap og sang. OutKasts André 3000 gider ikke et rend af livvagter, forklarer han. Derfor går han altid selv med pistol. Hans kærlighed til håndvåben er tydelig på hiphop-duoens forrige album "Speakerboxx/The Love Below", hvor den populære rapper/sanger portrætteres med en smuk cal.44 Israeli Arms Desert Eagle i skinnende lilla.

At en rapper har en vis kærlighed til håndvåben, er i og for sig ikke noget nyt, men André 3000 citeres nu for at sige, at hans 9-årige søn bør få sig et våben på grund af den generelle ballade i den amerikanske hverdag. ”Jeg ønsker, at min søn skal bære en pistol, når han bliver ældre. Det er bare noget du bliver nødt til, hvis du vil være tryg.”

Dette har selvfølgelig fået adskillige anti-våben-organisationer "over there" til at fare i blækhuset i protest. De mener ikke, at en mand i André 3000's position skal støtte retten til at bære våben. En talskvinde fra ”Mothers Against Guns” siger: ”André 3000 idoliseres af et stort antal unge mennesker over hele verden. Han glorificerer en våben-kultur, der har overtaget verden og taget vores børn fra os. At sige, han tilskynder sin søn til at bære et våben, når han bliver ældre, er forkasteligt.”

ANNONCE