Nyhed

George Michael arresteret igen

For anden gang i år er popmusikeren blevet fundet helt bedøvet sunket sammen bag rattet i sin bil.

Politiet blev tidligt i går søndag tilkaldt, da en stor fed Mercedes stod parkeret midt i trafikeret kryds tæt på Londons berømte rekreative område Hampsted Heath. Det trafikerede kryds ligger også tæt på George Michaels hjem i det nordlige London. Bag Mercedes-rattet fandt man da også en totalt bevidstløs Georgios Kyriakos Panayiotou – George Michaels borgerlige navn.

Det var tidligt om morgenen, eller sent på aftenen om man vil, så ingen kom til skade. Politiet forsøgte at vække musikeren, og fandt ved samme lejlighed den tilsyneladende årsag til Michaels dybe søvn. En pose cannabis. Akkurat ligesom i februar, hvor nogenlunde det samme skete. Han blev dog ikke sigtet denne gang, men politiet beholdt ham natten over, hvorefter han fik lov at gå.

Den 43-årige sanger lider af depression og finder, at ca,nnabis gør tingene noget mere udholdelige. Dog er der flere sladder-kilder der mener, at det er George Michaels flittige brug af astro-urt, der er årsagen til hans dårlige opførsel i trafikken. I april blev sangeren ligeledes arresteret, efter at han havde påkørt hele tre parkerede biler i sin supertunge Range Rover, der herhjemme let kan koste op til 1,5 million.

Dog menes George Michael ikke være helt til rotterne for tiden. Hans totalt udsolgte comeback-turné, der er Michaels første i 15 år, blev for nylig påbegyndt, og på trapperne er der en triple-cd med greatest hits. Pladen dækker årene fra Wham! og fremefter. På pladen medvirker blandt andet Sir Paul McCartney i et samarbejde om nummeret ”Heal The Pain”, der ikke før er udgivet som duet.

”25” er titlen på George Michaels kommende opsamling, og den skulle efter planen lande i køledisken i dit lokale supermarked den 13. november.

ANNONCE