Nyhed

Justin Timberlake i Parken

Som et led i en større verdens-turné slår den kommende MTV EMA-vært et smut forbi vort nationalstadion til sommer

Storsælgende og album-aktuelle Justin Timberlake fra det hedengangne boyband N’Sync planlægger at returnere til København. Allerede i næste uge har du mulighed for, enten hjemme foran skærmen eller i levende live, at opleve superstjernen, når han er vært ved MTV’s festligheder i Bella Centret.

Designerne af Justins kommende 2007 "FutureSex/LoveShow World Tour" lover et scene set-up, der giver 360’s graders multimedie-oplevelse for alle. ”Ti dansere, 14 bandmedlemmer, en million tricks i ærmet, et crazy lysshow, og jeg selv dukker måske endda også op. Så det er rimelig spændende. Nej, helt seriøst – kom! Så ses vi der,” udtaler Jusitn Timberlake om den store turné.

Og der skal nok blive fyldt, selvom det er Parken showet skal foregå i. Billetsalget starter den 1. november, og den 23. juni er der kick-off på Justins ”næsten-hjemmebane”. I hvert fald sælger den populære knægt fantastisk godt herhjemme. 60.000 eksemplarer solgte han af sit debut-solo-album ”Justified”, og allerede nu har opfølgeren "FutureSex/LoveSounds" markeret sig som det mest downloadede album nogensinde. 1. singlen ”Sexyback” har i tre uger ligget på toppen af radioernes rotationslister.

Billetnet.dk står for forsalget.

ANNONCE