Nyhed

Månedens demo på turné

De næste to weekender spiller oktobers vindere Minor Flaw både i København, Køge og Århus

Det starter på fredag den 13. oktober i Lades Kælder, hvor pop-punk-bandet fra Odense bliver bakket op af Københavnske The Failures. Failures spiller en solid rock, der følger op på tidlig D-A-D, men også leder hen imod ting som Audioslave. Alle medlemmerne har spillet i mange år og har baggrunde i punk-bands som City-X, Stalin Staccato og et hav af andre. Supererfarne folk, der ved, hvordan et riff skal skrues sammen.

Bagefter spiller Minor Flaw. Knægtene fra Odense går i direkte i forlængelse af bands som Green Day, og deres catchy sange og smittende energi skal nok få loftet til at lette. Konklusionen i demo-anmeldelsen lød da også: ”Energien bliver holdt i kog ved hjælp af korsang og råben, kontante riff-skift og et generelt teknisk overskud, der ikke giver tvivl om, at bandet virkelig elsker det”.

Dagen efter, altså lørdag den 14. oktober, spiller Minor Flaw på Tapperiet i Køge, men i skrivende stund vides support-navnet ikke. Det nye spillested er ved at sætte sit aftryk og kan sagtens blive et trækplaster uden for København.

Lørdagen efter, det vil sige den 21., kommer Minor Flaw så til Århus. Det er skønt at kunne præsentere Månedens Demo i GAFFAs hjemby for første gang. Det foregår på Fabriken og bliver en oplagt chance for at møde redaktionen og høre, hvad der sker rundt omkring i landets vækstlag.

Minor Flaws hjemmeside

ANNONCE