Nyhed

Sanne Salomonsen udgiver sine greatest hits

Danmarks rock-moder numero uno på vej med sine mest elskede sange

Det var et stort chok, da landets tabloid-presse udbasunerede nyheden om Sanne Salomonsens sygdom i foråret. I lang tid levede hun – og hendes titusinder af fans – i uvished. Men Sanne var fast besluttet på at tage kampen op. Hun har en stærk vilje, og vi skal nok få hende at se på en scene igen, lover hun. Sanne er dog endnu ikke parat til at indspille og genoptage arbejdet, så vi kommer til at vente en tid endnu på et nyt album med hende. Derfor har hun samlet sine største hits og sine egne personlige favoritter på dén cd, som hendes fans har efterlyst i mange år.

”Musikken er jo mit liv! I den sidste tid, hvor jeg naturligvis ikke har været i stand til at lave ny musik, har jeg tænkt tilbage på de mange sange som har været og stadig er en stor del af mit liv. "The Hits" er resultatet af disse tanker – langt fra alle, men en mindre samling af mine allerbedste sange, der rummer en masse dejlige minder for mig og forhåbentligt også for alle mine trofaste fans”, skriver Sanne i en pressemeddelelse.

"The Hits" er Sannes egen plade til sine mange fans. Det er hendes måde at takke dem for deres mange opmuntrende hilsner og den store kærlighed, de har vist hende i den svære tid. "The Hits" indeholder 18 sange og udkommer den 20. november 2006.

Trackliste

01. Kød og Blod
02. Ud Af Mørket
03. Ned Af Natten
04. Øde Ø
05. Kærligheden Kalder
06. Hvis Du Forstod
07. Tænk På Mig
08. Uden Dig
09. Where Blue Begins
10. When You Walk In The Room
11. Love Don't Bother Me
12. When A Woman Pretends
13. Den Lille Løgn
14. Teardrops In Heaven
15. On A Night Like This
16. You Never Been Loved Before
17. Det Er Ikke Det Du Siger (Unplugged)
18. Den Jeg Elsker (Unplugged)


ANNONCE