Nyhed

Vandt du Davenport?

Debutalbummet med den danske americana-gruppe var på højkant

Americana – blandingen af traditionelle amerikanske genrer som country, blues, folk og andet i den dur (eller mol, som det ofte er) – har været vældig populær i de senere år, både internationalt og herhjemme, hvor navne som Wynona, Tenderloud og Murder har markeret sig positivt. Nyeste skud i bøssen er den københavnske kvintet Davenport, som netop har udgivet det velmodtagne debutalbum ”Slow Town”.

Et album, hvor ørkenstøvet næsten vælter ud af højttalerne (det var en kompliment!) i det fyldige lydbillede, tegnet op af instrumenter som slide-guitar, mundharpe, harmonika, violin og blæsere og produceret af ingen ringere end den åndsbeslægtede svenske sanger og sangskriver Nicolai Dunger. En herre, der selv har markeret sig stærkt, ikke mindst med 2004-albummet ”Here’s My Song”, hvor selveste amerikanske Mercury Rev medvirkede. Co-producer og blæserarrangør er i øvrigt ligeledes svenske Björn Yttling, kendt for albumaktuelle Peter, Bjorn And John, der har haft et pænt radiohit herhjemme i sommer med ”Young Folks”.

Vi har fået en stabel af ”Slow Town” til udlodning i en konkurrence. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: 5.


De heldige vindere, der modtager cd'erne en af de nærmeste dage, er som følger. Tillykke!

Jens Markussen
5000 Odense C

Rikke Hald
2300 København S


Lotte Larsen
2500 Valby

Anna Marie Dam
8260 Viby J.

Mads Hendrich
2200 København N


Inge Lise Thorbensen
5800 Nyborg

Claus Braarup
2860 Søborg


Davenports hjemmeside

ANNONCE