Nyhed

Vandt du Jurassic 5?

Koncertbilletter til Vega 11. oktober og cd’er var på højkant

L.A.-gruppen Jurassic 5 kan få de fleste hiphop-fans til at give masser af respekt, shoutouts, props og kaste håndtegn ad libitum, og nu kommer de så til København – nærmere betegnet Store Vega, som de fyrer op under 11. oktober.

Jurassic 5 – som egentlig er 6 mand høj – albumdebuterede i 1998, og er aktuelle med deres 4. album ”Feedback”. Albummet er vanen tro old-school med groovy beats og sprød rap. På albummet medvirker bl.a. singer-songwriteren Dave Matthews på singlen ”Work It Out”.

Jurassic 5 er kendt og elsket for deres festlige og funky hiphop, der formår at genoplive og lede tankerne hen på slut-80’ernes/start-90’ernes sample-baserede legesyge ”Golden Age” med A Tribe Called Quest, De La Soul og Jungle Brothers som de store navne. Så stemningen skal nok komme på kogepunktet i Store Vega.

Vi havde en håndfuld af det nye album på højkant, og hvis du er særlig heldig, vandt du også to billetter til koncerten i Vega. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: Jurassic 5 LP. De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!


Vinder billetter og cd:
Marie Bøgh
2300 København S

Lasse Buch
2200 Kbh N

Simon T. Hansen
2900 Hellerup


Vinder cd:
Yeghishe Tsaturyan
2850 Nærum

Laura Kildegaard
8530 Hjortshøj

Simone Witzansky
4440 Mørkøv



Jurassic 5's hjemmeside

ANNONCE