Nyhed

Vandt du Salem og Sara Grabow?

Koncertbilletter til Vega og cd’er var på højkant

Den danske duo Salem alias sanger Mikkel Risbjerg og Kasper No Behrens har fået masser af roser for deres engelsksprogede albumtrilogi, hvor de bevidst har balanceret lige på kanten mellem det smagfulde og det smagløse med deres ekstremt storladne blanding af croonerpop og mørkt drama – et sted mellem Scott Walker, Lee Hazelwood, Nick Cave, Tom Jones og – Helmut Lotti. Nu er de klar med deres fjerde album ”Nord1”, hvor de denne gang synger på dansk og tager udgangspunkt i den nordiske vise- og sangtradition med både egne sange og klassikere som ”Danmark, Nu Blunder Den Lyse Nat” og ”Kringsat Af Fjender”. Stadig i pompøse fremførelser.

I den forbindelse giver Salem koncert på Vega 11. oktober, og samme aften kan du også opleve den særdeles spændende sangerinde og sangskriver Sara Grabow, aktuel med debutalbummet ”Blueberries”. Sara Grabow har tidligere gjort sig bemærket i duoen SaraNoah og i dette forår i TV-2-teaterkoncerten ”Hele Verden Fra Forstanden” på Århus Teater, hvor hun fik masser af roser, og nu springer hun altså ud som solist og viser sin store stemme frem i al dens pragt i en række amerikansk inspirerede sange ikke så langt fra eksempelvis Sheryl Crow.

Du kunne vinde billetter til dobbeltkoncerten og oven i hatten et album med både Salem og Sara Grabow. Alt, du skulle gøre for at deltage, var blot at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Sebastian. De heldige vindere, der har fået direkte besked, er som følger. Tillykke!

Hans Rinder
4690 Haslev

Kasper Brouer
2200 Kbh N

Tine Knudsen
2100 København Ø

Niels Alleshauge
4000 Roskilde

Nic Charlton
2900 Hellerup

Frederik Ladefoged
4700 Næstved

Rune Lehmann
3200 Helsinge

Mia Møller Hansen
1710 Vesterbro

Anders Reuter
1353 København K

Dan Grabowski
1660 Kbh. V.

Rune Hausner
2300 Kbh S

Michael Iversen
4640 Fakse

Rasmus Drews
2300 København S

Charlotte Kusiak
4684 Holmegaard

Cathleen Nielsen
2605 Brøndby

Salems hjemmeside

Sara Grabows hjemmeside

ANNONCE