Nyhed

Verdensberømt DJ gæster PopCph

I morgen aften er der elektro og house for alle pengene, når DJ Ronin spiller op til dans.

På byens nyeste klub, der bærer navnet Celcius i hjertet af København, med panorama udsigt over Rådhuspladsen, holder klubinitiativet Popcph sin månedlige fest i morgen. Arrangørerne har fået fat i lidt af en musikalsk lækkerbisken, for denne gang får de besøg af vinderen af Heinekens verdensomspændende dj-konkurrence Thirst - DJ Ronin.

Ronin alias Thor Feilberg fra Nørrebro er netop vendt hjem fra jobs på store klubber i Shanghai, Hong Kong og Singapore og sammen med DJ Lex Diamonds og værterne Maverick & Shane, er der lagt i kakkelovnen til en aften med de, og det, bedste indenfor electro og house. Og i kombination med et dansende publikum vil klub Celcius og PopCph med garanti få stemningen til at stige med mange grader celcius...

Navnet på fredag aftens fest er Pop Star, der i følge arrangørerne er en kærlig kritik af tendensen i det Københavnske natteliv, hvor alle de inkarnerede clubbere og festarrangører er deres egen superstjerner. "Det handler jo i bund og grund om kærligeden til musik, og at gi' den gas med vennerne. Om man så kan lide electro og champagne eller top-40 og fadøl", siger værterne Maverick & Shane, eller Kasper Henriksen og Mikkel Kristensen som de hedder - når de altså ikke er pop stars.

Man kan ansøge om at komme på gæstelisten (læs: få rabat, red.) ved at kontakte arrangørerne på popcph.dk - følg link nederst på siden.

Læs mere om arrangementet her!

ANNONCE