Nyhed

Alex James elsker ost

Blur-bassisten skulle være på vej ind på ostemarkedet

Alex James er en produktiv mand, der i følge NME nu er på vej ind i ostebranchen.

Det er efterhånden tre år siden, Blur udgav "Think Tank", og mens Albarn arbejder med Gorillaz og det kommende projekt The Good, The Bad and The Queen, skriver James blandt andet en klumme for avisen The Independent.

I artiklen "Alex James: How I became a big cheese" afslører James, at han nu ikke længere vil nøjes med at nyde ost, men selv overvejer at begynde at producere ost. Han har i årevis på turnerer rundt i verden prøvespist alt fra Crottin de Chavignol til Camembert, og hans ry som osteelsker har åbenbart været almen viden til det punkt, hvor fans har smidt lokale specialiteter op på scenen til ham.

I artiklen beskriver han sin lidenskab således: "Jo mere jeg tænker på ost, jo mere kan jeg lide det og vil have det, hvilket er grunden til, at jeg nu tager sagen i egen hånd og bevæger mig ind i den uafhængige osteproduktions verden".

Den entusiastiske James fortsætter: "Mit hjerte slår altid lidt hurtigere i osteafdelingen af et fransk supermarked. Italienerne spiser mere ost, end vi gør, og det samme gør danskerne. Dansk ost er ikke så kendt, men værd at udforske".

Det skal blive spændende at se om James, der snart skal i gang med at skrive sine erindringer, får tid til at producere en række spisbare oste mellem klummeskriveriet og musikproduktionen. Må vi anbefale navne som "High Cool", "Caramel", "Star Shaped" eller måske endda "Vindaloo" som mulige produktionsnavne.

ANNONCE