Nyhed

Månedens Demo på Lades Kælder og Tapperiet

The Hors D’Oeuvres og Demons Are Real vikarierer for den ”rigtige” vinder 8. og 9. september

På fredag den 8. september var det egentlig meningen, at Månedens Demo, Frokost, skulle have spillet på Lades Kælder, men det kan de desværre ikke. I stedet bliver det to af GAFFAs repræsentanter ved dette års finale i Starfighter, nemlig Demons Are Real (billedet) og The Hors D’Oeuvres.

Til gengæld spiller de samme to bands også dagen efter på Tapperiet i Køge. Rækkefølgen bliver først afgjort på fredag, men begge bands er værd at se og er blevet skamrost i GAFFA for deres demo-cd’er. Demons Are Real blev kort beskrevet som: ”Det er stadigvæk Joy Division og tidlig New Order, der primært trækkes på, men melodierne har fået en meget mere naturlig plads, og deres pop-musik er ærlig og dyb uden at virke påtaget eller søgt”. Og selvom de sagtens kan de mørke og indadvendte ting, er det i melodierne, at deres store styrke ligger.

The Hors D’Oeuvres henter mere sin inspiration i årtiet før, og den samlende beskrivelse fra anmeldelsen, da de blev månedens demo, lød: ”Efter at have været på rov i de tidligere halvfjerdsere, og forsynet sig med attitude og riffs fra Stooges, AC/DC og andre psykediske og rockin’ bands, har de spændt det op i en ny lyd og ender med noget utrendy, cool og sejt stads. Når det lykkedes, kan man tænke på Queens of the Stone Age eller Baby Woodrose. Det er tungt, rodet og teknisk virkelig gennemført”.


Samlet to ret forskellige bands, men begge med en personlig og stemningsfuld tilgang til rock-musikken fra en anden tid.

Koncerterne begynder klokken cirka 21.

Demons Are Reals hjemmeside


The Hors D'Oeuvres' hjemmeside

ANNONCE