Nyhed

10. september er Siouxsie-dag

Siouxsie And The Banshees-frontkvinden udgiver sit første soloalbum

Siden pladedebuten i 1978 har Siouxsie And The Banshees både været provokerende, produktive og innovative. Stort set hvert år, i årene op til 1995, er diskografien blevet udvidet med mindst ét albm eller en ep, og læg dertil side- og soloprojekter.

Siouxsie And The Banshees har aldrig været bange for at eksperimentere, heller ikke med line-uppen, og de har således haft både The Cures Robert Smith (guitar) og Sid Vicious (på trommer!) med som gæstemusikere. Bandets nyskabende stil har givet dem mange fans i (post)punk-undergrunden, men også bands som U2, Massive Attack og Radiohead har åbent erklæret, at Siouxsie And The Banshees er et af deres yndlingsbands.

Seneste udspil fra Siouxsie Sioux (sang), Steven Severin (bas) og Budgie (trommer), der udgør grundstammen i bandet, kom i 2004 og var et boks-sæt af b-sider – "Downside Up", hed det.


10. september udkommer så nyeste udspil – "Mantaray" – som er Siouxsie Sioux' første soloalbum. For de mere hardcore-fans udkommer det også i en limited edition deluxe-udgave.

GAFFA har smuglyttet "Mantaray" og kan afsløre, at der er tale om et album, der blander sofistikeret post-punk med pop og rock med Siouxsies dramatiske vokal i front. Det vil næppe skuffe gamle fans.


Se trackliste og hør uddrag af Mantaray her

ANNONCE