Nyhed

Raggapak Festival opfordrer til hurtigt billetkøb

Reggaefestivalen opfordrer sløve reggaefans til at være vakse ved havelågen, hvis ikke festivalen skal aflyses

Arrangørerne af årets Raggapak, Silkeborg Reggae Festival går anderledes til værks i en nyudsendt pressemeddelelse for at få solgt flere billetter til årets festival.

I en pressemeddelelse oplyser festivalen, at der indtil videre kun er solgt 150 billetter til Danmarks eneste reggae-festival, og at man derfor opfodrer publikum til at benytte sig af muligheden for allerede nu at købe en billet gennem billetnet.dk, for at festivalen, der finder sted i weekenden d. 17. – 19. august, ikke skal blive aflyst.

Festivalen kan kun rumme 1.000 mennesker, men i reggaekredse er der en tradition for, at billetter først sælges i ugen umiddelbart op til et arrangement.

Årets festival har ellers udvidet rammen fra sidste år med en ekstra scene, bedre faciliteter, større fokus på den danske sound system-kultur og et meget stort internationalt line-up, der senest – som skrevet på GAFFA.dk i sidste uge – er blevet udvidet med store dancehall-navne som Lexxus og Lady G direkte fra Jamaica samt det hjemlige reggaeband BliGlad.

Madboderne vil i år have et endnu større udvalg end sidste år, ligesom jamaicansk/caribisk mad vil kunne købes. Der er derfor virkelig lagt i ovnen til en efter danske forhold stor reggaefestival. I pressemeddelelsen oplyses det endvidere, at såfremt der ikke er solgt mindst 500 billetter senest fredag d. 10. august, vil arrangørerne være nødsaget til at aflyse festivalen. De, der allerede har købt billet, vil få refunderet beløbet, såfremt festivalen må aflyses.

Check endvidere Raggapaks hjemmeside for yderligere updates og program.

Raggapaks hjemmeside

ANNONCE