Nyhed

Carla Bruni som fransk førstedame?

Den nyligt fraskilte franske præsident Sarkozy danner angiveligt par med den fransk-italienske model og sangerinde

En romantisk udflugt til Disneyland uden for Paris har fået den franske presse til at udråbe den 38-årige, fransk-italienske tidligere topmodel og nuværende sangerinde Carla Bruni som den 52-årige og nyligt fraskilte franske præsident Nicolas Sarkozys nye partner. Det skriver Nyhedsavisen.

Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med stor kunst, når fotomodeller går til musikkken, sådan som både Kate Moss, Heidi Klum og Naomi Cambell har gjort.

Carla Brunis indtil videre to udgivelser – "Quelqu'un M'a Dit" (2002) og "No Promises", der udkom tidligere på året – er imidlertid blevet ganske vel modtaget.

"...i tilfældet Bruni er der ingen grund til ængstelse. Hendes talent er i den grad til stede. (...) Sangene er både musikalsk og tekstligt godt håndværk, melodiske og ganske poetiske", skrev GAFFAs anmelder om debutpladen, der udkom i 2004.

Med opfølgeren, hvor Bruni fortolker tekster af klassiske digtere som Auden, Yeats og Dickinson, var GAFFAS anmeldelse helt oppe at ringe med seks ud af seks mulige stjerner.

Og nu er Bruni altså angiveligt "kvinden i præsidentens hjerte", som det franske ugeblad Point de Vue formulerer det.

Hvis det er tilfældet, føjer Bruni den franske præsident – som udsendte den officielle meddelelse om skilsmissen fra konen Cecilia den 18. oktober – til en liste over erobringer, som også omfatter blandt andre Mick Jagger og Eric Clapton.

ANNONCE