Nyhed

The Raveonettes på vej med nyt

Duoen udsender "Lust, Lust, Lust" senere på året

Da GAFFA fangede Sharin Foo på telefonen i juni i forbindelse med udgivelsen af "Save Darfur"-udgivelsen fortalte hun, at The Raveonettes satsede på at have noget klar til udgivelse til september eller oktober.

Den forudsigelse ser nu ud til at holde stik, og duoen har fortalt NME, at det kommende album kommer til at hedde "Lust, Lust, Lust".

Bandet har netop færdigmikset tolv sange, der skal med på pladen, der er produceret og indspillet af bandet selv. Det er ifølge Sune Wagner pladens tekstmateriale, der har inspireret albumtitlen.

"Der er en masse sange, der fokuserer på begær, rastløshed og de hårde valg, man nogen gange må træffe. Begær og forbudte lyster er helt sikkert pladens hovedtema, og det meste kommer fra et personligt perspektiv".

Det nye materiale skulle have en mørkere kant end materialet på "Pretty In Black", og de tolv sange er valgt ud blandt mere end 100 sange, Wagner har indspillet demoer af.

"Vi ville ikke have den spinkle lyd, vi havde på "Pretty In Black" mere. Det er en mere rå, hård og kraftfuld plade - en, som jeg tror er perfekt, hvis man skal tage enorme mængder stoffer i en undergrundsklub i Berlin".

"Lust, Lust, Lust" udkommer sidst på året og kommer til at indeholde følgende sange.

"Blitzed"
"You Want The Candy"
"Hallucinations"
"Blush"
"Black Satin"
"Expelled From Love"
"Dead Sound"
"The Beat Dies"
"Honey I Never Had You"
"Aly, Walk With Me"
"Lust"
"With My Eyes Closed"

ANNONCE