Nyhed

Pop Revo holder fødselsdag

Indie-kollektivet fejrer 3-års dag på Fabriken 24. marts med koncerter

Foreningen Pop Revo har stået bag en lang række koncerter i Århus de sidste tre år, og nu er det blevet tid til at fejre fødselsdag.

Det gør Pop Revo på Fabriken i Århus med koncerter med engelske The Clientele og People's Revolutionary Choir samt danske Causa Sui.

The Clientele har tidligere spillet til et Pop Revo-arrangement i 2004 og blander deres evne til at skrive skæve popsange med en kærlighed til poesi, hvilket endnu engang vil kunne høres til maj, hvor deres fjerde album udkommer.

The People's Revolutionary Choir har kun en single i bagagen, men har allerede opnået at varme op for Brian Jonestown Massacre samt indspille med medlemmer af The Jesus & Mary Chain, der sammen med Velvet Underground og Suicide er tydelige inspirationskilder.

Fra Odense kommer landet eneste ægte psychedelica-band, der efter udgivelsen af debutalbummet i 2005 høstede ros fra både Rolling Stone Magazine og Pitchfork, og i løbet af foråret skulle bandet være klar med en ny omgang af deres unikke bud på tung psykedelisk indierock på pladen "Free Ride".

De obligatoriske Pop Revo-DJ's vil desuden underholde aftenen igennem.

ANNONCE