Nyhed

The Arcade Fire kritiserer musikbranchen

The Arcade Fire langer kraftigt ud efter U2, Oasis og Rolling Stones for at være kommercielle

The Arcade Fires forsanger, Win Butler, udtaler til NME, at han tager kraftigt afstand fra gruppen som U2, Oasis og Rolling Stones, der, ved hjælp af kommercielle marketingsmetoder, manipulerer forbrugeren til at købe deres musik.

"I Storbritannien er der den her rockstjerne-konkurrence. Jeg ved ikke, om det var U2, The Stones eller Oasis som startede det, men mange bands tænker i følgende baner: 'vi vil være det største band i verden. Fuck alle de bands, som ingen ambitioner har'. Jeg synes, det er noget pis at sige".

Endvidere udtaler Win Butler, at intet kunne interessere ham mindre end den type salgsmetoder, hvor hensigten er at presse forbrugeren til at kunne lide et bestemt produkt, ligesom han mener, at 90 % af pladeindustrien anvender en form for markedsføring, der kan sammenlignes med den måde, hvormed man sælger toastmaskiner eller pakkerejser på.

Mange vil nok have bemærket, at The Arcade Fire lægger vejen forbi KB-hallen den 25. marts, og i skrivende stund skulle det stadigvæk være muligt at rekvirere billetter til koncerten. Mon ikke den gode Win Butlers humør er blevet bedre til den tid?

ANNONCE