Nyhed

B&B International klar med ny ep

Denne gang får electronica-duoen assistance af Wendy Wonder

”Not Touching the Ground”, er titlen på B&B Internationals kommende ep, der er lavet i tæt samarbejde med sangerinden Wendy Wonder.

B&B International består til dagligt af Jesper Buhl og Thomas Borre, og siden duoens fødsel omkring årtusindskiftet har de medvirket på en lang række compilations og udgivet et par vinyl 12”, som begge har opnået international opmærksomhed.

I 2004 udkom det anmelderroste debutalbum "hobbylab", der – ud over Wendy Wonder – også talte LDM (Spilff Connections, Natasja m.fl.), Carla Alexandar, Tav Klitgård (Melk, Malkin Zany m.fl) og Joseph Agami på gæstelisten.


Lyden på ”Not Touching the Ground” er både mere funky og reggae-agtig end duoens tidligere materiale, der befinder sig i den og dubbede ende af den elektroniske musikskala. Ep'en består udelukkende af kompositioner baseret på sangskrivning, der er foregået i samarbejde med Wendy Wonder.

Wendy Wonder har i løbet af de sidste år flittigt optrådt med diverse københavnske soundsystems. Hun er fast inventar i roots reggae-bandet Simba Ngoma og hendes sprøde røst har man – i radiosammenhæng – bl.a. kunnet høre på Alex’ reggaenummer "Lever For Dig", der har været i massiv rotation på P3.

”Not Touching the Ground” er på gaden den 26. februar, og fejres med en koncert på Rust i København fredag den 23. februar.


B&B International planlægger at udsende nok en ep og derpå et album i løbet af 2007.

B&B International på MySpace


ANNONCE