Nyhed

DMA-nomineringer klar

Mikael Simpson, Nephew og Veto har hver syv nomineringer

Når Danish Music Awards 2007 løber af stablen 3. marts i KB Hallen i København, vil man kunne se en lang række af landets fineste musikere samlet for at uddele og modtage priser i en lang række kategorier.

Det er Nephew, Mikael Simpson og Veto, der lige nu ligger til at hente flest priser, da de hver i sig har syv nomineringer. Lige efter kommer Thomas Helmig, Kim Larsen og Nik & Jay med hver fire.

Der uddeles priser i 16 kategorier samt en ærespris, der hvoraf kun to kan gå til udenlandske navne (Årets Udenlandske Album og Årets Nye Udenlandske Navn).

De nominerede til priserne er blevet udvalgt af en bred jury inden for musikbranchen, og juryen er nu i gang med anden runde af arbejdet: At finde vinderne i de forskellige kategorier. I kategorien Årets Danske Hit er det dog overladt til publikum at bestemme vinderen.

Til showet vil der naturligvis optræde en lang række kunstnere. Det endelige program ligger endnu ikke helt fast, men følgende er dog offentliggjort: Thomas Helmig, Nephew, Nik & Jay, Natasja, Rasmus Nøhr og Veto.

Danish Music Awards er et samarbejde mellem DR og IFPI og sendes direkte på DR1 lørdag 3. marts kl. 20:00. De 2000 billetter er sat til salg fra Billetnet i dag.

ANNONCE