Nyhed

GAFFA-læser mødte Sandi Thom

Konkurrencevinder Theresa Ib trykkede hænder med den storhittende singer-songwriter

Hvis du er regelmæssig bruger af GAFFA.dk, har du nok bemærket, at der den sidste måned har kørt en Sandi Thom-konkurrence, hvor deltagerne skulle fremføre en sang hjemme hos sig selv, optage den på video og sende videoen til GAFFA. Helt i den ånd, Sandi Thom blev opdaget på.

Den skotske singer-songwriter Sandi Thom afholdt nemlig – affødt af pengemangel og en bil, der var brudt sammen – en stribe koncerter hjemme i sin kælder, som blev webcastet, og rygtet om hendes store talent og den alternative koncertform spredte sig hurtigt. Sandi Thom blev snart tilbudt en pladekontrakt, og sidste år fik hun så et stort med singlen ”I Wish I Was A Punk Rocker (With Flowers In My Hair)” og albummet ”Smile ... It Confuses People”. Både single og album gik nummer 1 på den engelske hitliste og har også klaret sig pænt i mange andre lande, også Danmark.

Lørdag gæstede hun så Danmark for første gang, og det var i den forbindelse, at vi havde sat konkurrencen i gang. Førstepræmien var en stribe koncertbilletter til vinderen og hele tre venner – og et møde med Sandi Thom i forbindelse med koncerten.


Deltagerne i konkurrencen kunne selv bestemme, om de ville fremføre et covernummer eller en hjemmeskrevet sang.

Og den heldige vinder var altså Theresa Ib fra Odense, der bidrog med sin egen sang, ”Radio”.

Theresa og hendes venner fik hilst på Sandi Thom efter koncerten, og de to singer-songwritere – den kendte og den endnu knap så kendte – fik en hyggelig snak. Og så bliver det jo spændende at se, om Theresa en dag får vippet Sandi af hitlisten.


Se Theresas vindersang

ANNONCE