Nyhed

Hør Månedens Demo live i denne weekend

Mørke januaraftener i godt selskab med The Village Idiot og Quiet Light Tide på Lades 12. januar og Tapperiet i Køge dagen efter

Den kommende weekend er der igen mulighed for at opleve Månedens Demo live. Det er i denne måned The Village Idiot fra Helsingør, der fik den højeste karakter en demo kan opnå, nemlig seks stjerner, som overtegnede hermed har uddelt for første gang. Med inspiration hentet hos både Nick Cave og Johnny Cash, men uden at miste lyden af sig selv. ” Drævende uden at være gumpetungt, mørkt uden at være patetisk, traditionelt uden at være klichéfyldt og ikke mindst melodisk uden at være poppet”, kunne man læse i anmeldelsen, og der er grund til at forvente en helt speciel oplevelse.

For at gøre aftenen helt komplet spiller Quiet Light Tide opvarmning. Hvor Village Idiot er maskulint, mørkt og indadvendt, er QLT en noget mere feminin, poetisk og udadvendt oplevelse. Med den Kate Bush-agtige Annemarie Schytt i forgrunden for et levende band med elementer af folk og jazz er der både drama, romantik og noget meget gådefuldt over sangene.

Samlet en nærværende og følelsesladet aften med to rigtig lovende bands.


Oplev Månedens Demo live på Lades Kælder i København fredag den 12. januar klokken cirka 21 og dagen efter på Tapperiet i Køge klokken cirka 20.

The Village Idiots MySpace-side


Quiet Light Tides MySpace-side

ANNONCE