Nyhed

Nyt The Defectors-album til marts

Den kommende udgivelse er produceret af Carsten Heller

The Defectors er tilbage med deres fjerde album i en mørkere og mere kompromisløs stil end nogensinde før. Albummet, der er optaget og mikset af Carsten Heller, har fået titlen "Bruised And Satisfied" og er sat til udgivelse den 19. marts 2007.

Det er nu præcis tre år siden, at garagerockerne fra Århus udsendte deres forrige album "Turn Me On!". Den mellemliggende tid har bandet brugt på landevejen, hvor de har spillet koncerter over hele verden.

"Bruised And Satisfied" er optaget i bandets eget studie Cairo Hi-Fi i hjembyen Århus, hvor Carsten Heller (Nephew, Spleen United m.fl.), i efteråret 2006 satte sine specielle mikrofoner op og lod optagelserne begynde.

Heller var efter sigende en smule forundret over, at The Defectors insisterede på, at indspilningen skulle foregå i mørke, men ellers fandt han sig hurtigt tilrette, og resultatet af hans arbejde har skabt et ganske anderledes rockalbum.

"Bruised And Satisfied" er tematisk delt op i to. Side A er horror-delen, med seks fortællinger fra det hinsides. Mens side B er rendyrket garage-punk. Dette koncept virker naturligvis bedst på hovedformatet vinyl, men på cd’en er de forskellige dele sat sammen med små lydsekvenser, så lytteren alligevel fanger meningen.

Lyt til en "teaser" på The Defectors MySpace-side
ANNONCE