Nyhed

Vandt du Sony Walkman?

Løbevenlig bærbar musikafspiller kunne blive din

Det plejer at være cd’er, dvd’er, koncertbilletter og merchandise, du kan vinde her på GAFFA.dk, men der skal også være plads til en konkurrence om en bærbar musikafspiller. Nemlig den spritnye Sony Walkman NW-S200, der både er enkel at benytte, ser godt ud og er lige ved hånden, når man har brug for den – og er særdeles løbevenlig.

Med en indbygget tyngdekraftsensor kan man eksempelvis bruge NW-S200 til at tælle kalorier, måle distance, tælle løbeturens skridt eller tid. Det er desuden muligt at indstille afspilleren til personlige træningsseancer, så musikken stopper efter et bestemt antal forbrændte kalorier eller kilometer.

De avancerede funktioner administreres via et jog dial shuttle. I praksis er det så enkelt at bruge, at man kan indstille NW-S200, mens man er i gang med sine aktiviteter.

NW-S200 vejer blot 26 gram. Det solide aluminiumskabinet er vandtæt, og lydkvaliteten er i top. Og Sony har en anden joker i ærmet. Walkmanen er forsynet med teknologien ”Music Pacer”. ”Musik Pacer” kan automatisk måler din hastighed og efterfølgende finde frem til musiknumre fra din play-liste, der passer til tempoet. En anden fiks funktion er, at afspilleren automatisk kan udjævne forskellen mellem musiknumre, der er optaget med forskellige lydniveauer. Derved slipper man for at skrue op eller ned for lydstyrken mellem hvert nummer.

Vil man skifte mellem en foruddefineret play-liste eller høre numrene i tilfældig rækkefølge, skal man blot gøre en bestemt ting tre gange (vi siger ikke hvad, for det er konkurrencespørgsmålet). Som i eventyrhistorier er tre et magisk tal for NW-S200. Sony benytter sig nemlig af en såkaldt Speed charge-teknologi, der giver tre timers kontinuerlig musik efter bare tre minutters opladning af batteriet. En fuld opladning af batteriet tager 45 minutter og giver 18 timers afspilning.

Afspilleren understøtter alle de gængse formater, og den leveres med hovedtelefoner samt en holder, der kan monteres rundt om armen. Det er desuden muligt at købe en metalkæde, så man kan bære afspilleren om halsen. Modellen fås i sølv, pink eller sort

Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen om denne fede Sony Walkman, var blot at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. NB: et tip: Gå ind på Sonys danske hjemmeside og søg efter NW-S200.
Og svaret er: Ved at ryste NW-S200 3 gange

De heldige vinder, der modtager præmien en af de nærmeste dage, er som følger. Tillykke!
Kristian Louis Jakobsen
4300 Holbæk

Læs mere på sony.dk

ANNONCE