Nyhed

James Hetfield afhørt i lufthavnen

De engelske myndigheder fik sig en snak med Metallica-sangeren inden Live Earth-koncerten

I weekenden optrådte Metallica til Live Earth-koncerten på Wembley med sangene "Sad But True", "Nothing Else Matters" og "Enter Sandman".

Men inden da havde frontmand James Hetfield ifølge NME haft sig en snak med myndighederne i den engelske Luton-lufthavn.

Ansatte i lufthavnen havde kort afhørt Hetfield, indtil det var gået op for dem, hvem han var.

Der er ikke kommet en officiel forklaring på, hvorfor Hetfield blev tilbageholdt i lufthavnen, men spekulationer blandt hans kolleger gik på, at det skyldes frontmandens lange talebaner-skæg.

Forhåbentligt bliver det ikke et problem, når Metallica skal lande her i landet for at give koncert i morgen i Århus.

[Update] Det er efterfølgende blevet rapporteret af amerikanske US Magazine, at hele historien er opspind. Historien er ellers blevet bragt af engelske aviser som The Times og NME. Men ifølge US Magazine har de været i kontakt med en talsmand for James Hetfield, der kunne fortælle, at sangeren aldrig blevet tilbageholdt i lufthavnen.

Men fotografen Ross Halfin fulgtes med Metallica til England, og man kan læse følgende på hans webside:

"Flew back to London after the show. Lars couldn't find his passport and the local policeman was not having any of Lars charm. So we stood around for ages. Finally flew home in the middle of the night to Luton, got home at 6.30 am, then immigration decided they didn't like James' "Taliban Metallica" beard. So off we went through immigration."

Det indlæg er dog skrevet 1. juli, så der er et eller andet underligt med datoer. Men skal man tro fotografen, så er historien om Hetfield og hans talebaner-skæg altså god nok.

Ross Halfins weblog

ANNONCE