Nyhed

Kresten Osgood giver koncerter på Mungo Park

Den alsidige musiker giver tre unikke koncerter sammen med indbudte gæster på det nordsjællandske teater

Mungo Park og Kresten Osgood lancerer i slutningen af august tre intimkoncerter på det nordsjællandske teater, der vil blive optaget med henblik på udgivelse senere.

Til koncerterne får Kresten Osgood selskab af kendte navne som Nikolaj Nørlund, Hugo Rasmussen, Nanna og Prins Nitram. Desuden vil der til alle tre koncerter desuden være mulighed for at stifte bekendtskab med den amerikanske bratchist Ladonna Smith, der ikke bare er et stort navn på den internationale scene, men også er en af Kresten Osgood personlige favoritter.

Om samarbejdet med Sith siger Osgood i en pressemeddelelse:

"Det er fantastisk, at jeg har fået mulighed for at præsentere en af mine yndlingsmusikere i hele verden, nemlig violinisten/bratchisten LaDonna Smith. Hun kommer hele vejen fra Alabama og spiller eksklusivt på Mungo Park. Det er en verdensstjerne, vi har at gøre med her... intet mindre".

Kresten Osgood er bedst kendt som jazzmusiker, men har de til de tre koncerter tænkt sig at på at vise, hvor bred musikscenen i Danmark er.

"Jazzmusikere, der spiller med rockmusikere og improviserer sammen med den enkelte aftens gæstesololister. Det bliver fedt, og jeg kan garantere dig, at det bliver underholdende. Vi kan godt finde på at spille et Justin Timberlake nummer i kølvandet på et Llorca-digt".

De tre koncerter med Osgood og venner afvikles på Mungo Park 23., 24. og 25. august, og billetsalget er sat i gang via Billetnet.

ANNONCE