Nyhed

Led Zeppelin udgiver opsamling

Bandet genudgiver desuden "The Song Remains the Same" på både cd og dvd

Der er et par interessante udgivelser i vente, hvis man holder af det engelske rockband Led Zeppelin.

Til november udkommer nemlig albummet "Mothership", der er en dobbelt-cd med det bedste fra gruppens otte studieplader udvalgt af Robert Plant, Jimmy Page og John Paul Jones.

Albummet kommer både i en "deluxe" og en "collector's" udgave med en dvd med live-materiale. Albummet udsendes også som firedobbelt vinyl.

Hvor den udgivelse nok henvender sig mere til de bredde masser, er der også guf på vej til de rigtige fans.

Bandet genudgiver nemlig livepladen "The Song Remains The Same" med seks sange, der ikke var med på den oprindelige udgivelse. Det drejer sig om "Black Dog," "Over The Hills And Far Away," "Misty Mountain Hop," "Since I've Been Loving You," "The Ocean" og "Heartbreaker".

Ved samme lejlighed genudgives den klassiske koncertfilm af samme navn også på dvd, og også her er der kommet ekstramateriale til. Det drejer sig om sangene "Over The Hills And Far Away," "Celebration Day," "The Ocean" og "Misty Mountain Hop".

Derudover er der også kommet ekstra optagelser med inklusive et interview fra 1976 med Robert Plant lavet af BBC.

Dvd'en udsendes i forskellige formater inklusive en collector's edition, der inkluderer soundtracket, en T-shirt med det originale albumcover og reproduktioner af memorabilia fra den periode.

"Mothership" udsendes 13. november, og "The Song Remains The Same" udsendes ugen efter.

ANNONCE