Nyhed

Grace Jones kommer til København

Sangerinden er hovednavn til fødselsdagskoncert i Tivoli i København

Når Tivoli i København 22. juni åbner dørene til en aften med Fredagsrock, åbnes dørene samtidig til arrangementets ti-års fødselsdag.

Aftenen fejres blandt andet med musik fra Jokeren, Outlandish, Søs Fenger, Julie, Michael Falch og Thomas Buttenschøn, der alle skal optræde sammen med Claes Anthonsens orkester.

Som afslutning på aftenen kan man opleve den 55-årige jamaicanske sanger og fotomodel Grace Jones, der debuterede som sanger i 1977. Hun hittede blandt andet med "Pull up to the Bumper", "Slave To The Rhythm" og hendes coverversion af Roxy Musics "Love Is The Drug", så mon ikke det er nogle af de sange, man kan forvente sig til koncerten.


Fødselsdagen kommer også til at markere åbningen af en ny scene, der har fået navnet FredagsSpot. Her sættes der spot på de nye fremadstormende navne, og den første koncert på den nye scene leveres af Alphabeat.

Fredagsrockens fødselsdagskoncert afholdes på Plænen i Tivoli fredag den 22. juni kl. 22:00. FredagsSpot afholdes på Pantomimeteatret kl. 20:00. Koncerterne er gratis for Havens gæster.

ANNONCE