Nyhed

Justin finder første navn til sit pladeselskab

Det bliver YouTube-sensationen Esmee Denters, der er første navn i folden hos Timberlake

I sidste uge kunne Justin Timberlake meddele, at han havde startet pladeselskabet Tennman Records, hvor han vil udsende plader med unge talenter.

I forbindelse med offentliggørelsen af hans nye job som pladeselskabsdirektør havde han dog i første omgang valgt ikke at fortælle noget om, hvem han skal arbejde sammen med i fremtiden.

Men på det hollandske tv-show Jensen kunne YouTube-sensationen Esmee Denters i går aftes i følge weblogen PerezHilton.com fortælle, at hun er første navn hos Tennman Records.

Esmee Denters har tiltrukket sig en masse opmærksomhed efter at have lagt forskellige klip ud på websiden YouTube, hvor hun synger og spiller klaver.

Som tidligere nævnt her på GAFFA.dk førte klippene til, at Denters lavede en aftale med sangskriveren Billy Mann, der har skrevet hits til bl.a. Pink og Jessica Simpson, der førte til, at hun kom en tur i studiet i USA med Kelly Rowland fra Destiny's Child, og på forsiden af marts-nummeret af Billboard Magazine.

Siden da har pladeselskaberne stået i kø for at skrive kontrakt med den 18-årige sangerinde, men det blev altså Justin Timberlake, der løb med hende.

Der er endnu ikke kommet en officiel meddelelse fra Tennman Records om planerne for en kommende udgivelse med Esmee Denters.

Besøg Esmee Denters på MySpace

ANNONCE