Nyhed

Nyt album fra Savath & Savalas

"Golden Pollen" udkommer på Anti i næste måned

Guillermo Scott Herren (billedet) er nok bedst kendt for sine plader fra krydsfeltet mellem alt.hiphop og electronica under navnet Prefuse 73, men hans Savath & Savalas-projekt er mindst lige så interessant og nu på trapperne med et nyt album.

Pladen har fået titlen "Golden Pollen" og er det første Savath & Savalas-album, der udkommer, efter at Herren skiftede folk-tronica-projektets stald fra Warp til Anti, hvor han nu holder til sammen med kunstnere som Tom Waits og Neko Case.

Ulig en del af det tidligere Savath & Savalas-materiale, der blev lavet i en form for duokonstellation med sangerinden Eva Puyeulo Muns, skal "Golden Pollen" efter sigende ses som et solo-baseret album fra Herrens side.

Det har dog ikke afholdt ham fra at invitere musikere som José González, Mia Doi Todd, Tyondai Braxton fra Battles og Laurence Pike fra Triosk til at medvirke på den 16-track lange udgivelse, der udkommer 18. juni – perfekt timet til at kunne soundtracke, hvad der forhåbentlig bliver en forrygende sommer.

Bad dine ører i gylden pollen:

Download nummeret Ya Verdad gratis fra Anti Records

Lyt til nummeret Apnea Obstructiva via myspace

ANNONCE