Nyhed

The The klar med ny single

Efter mange års stilhed har Matt Johnson lagt singlen "Mrs Mac" ud på sin webside

Det er efterhånden syv år siden, Matt Johnson alias The The udsendte albummet "NakedSelf", og siden da er det ikke meget, man har hørt til ham.

Men en opdatering af TheThe.com viser, at der er røre i andedammen, og at Matt Johnson ikke er blevet blød med alderen. På websiden finder man blandt andet uddrag af Johnsons første interview i fem år, hvor han taler indgående og længe om politisk musik og det nuværende politiske klima.

Selvom det i sig selv er interessant, så er det dog en lidt større nyhed, at man også på siden finder en ny single med The The. Den bærer titlen "Mrs Mac" og kan lige nu kun købes online. Man kan dog også nøjes med at lytte til den i Jukebox-sektionen af websiden.

Sangen handler om en kvinde, der stod i skolekøkkenet på den unge Johnsons folkeskole, der i følge sangskriveren var en sindsforvirret sadist.

Derudover er der desværre ingen informationer om, hvorvidt man kan forvente sig et album fra The The i den nærmeste fremtid. Men eftersom den lange pause da nu i det mindste er blevet afbrudt med et single-udspil, har man da lov at håbe.

Hør den nye The The single

ANNONCE