Nyhed

January Jaunt snart albumaktuelle

Det århusianske orkester January Jaunt signes til det nyetablerede pladeselskab Strange Ears Recordings og udsender plade

På GAFFA har vi et godt øje til det nye danske band January Jaunt, idet gruppen i forbindelse med tilbageblikket på musikåret 2005 blev spået en stor fremtid under kategorien "De bliver store i 2006". Helt store er de nu ikke endnu, men måske 2007 bliver gennembruddets år for gruppen, hvis musik minder om Muse, Bloc Party og Interpol.

Nu er January Jaunt kommet i stald hos det uafhængige pladeselskab Strange Ears Recordings, der udsender gruppens debutplade "Echoes & Stills" i maj, men forinden udkommer singlen "Try", der – lur os – nok skal få airplay på danske radiostationer.

Umiddelbart ser fremtidsudsigterne for det åhusianske band lovende ud, da Strange Ears Recordings har indgået en Musikvideodistributions- og promoveringsaftale med det amerikanske promotionsbureau HipVideoPromo, som står bag distribution og promovering af artister såsom Placebo, Korn, Morrissey, Bloc Party med flere. Gennem HipVideoPromo udsendes singlen "Try" således også i staterne.

Udover January Jaunt er også et andet Århus-band, Bahnhof, skrevet kontrakt med Strange Ears Recordings, og albumdebuterer med "Reverse", der udgives den 14 april.

Begge bands har desuden indgået en promotionaftale med svenske Naz Promotions, hvilket betyder, at det er muligt at købe et eksemplar af deres debutalbum på den anden side af Øresund, ligesom der pt. forhandles med en række store svenske musikfestivaler om programsættelse af de to bands.

January Jaunts MySpace-side

ANNONCE