Nyhed

Overraskende etter på ugens hitliste

Det blev Fede Finn & Funny Boyz, der snuppede førstepladen ugen efter Danish Music Awards

Efter en uge hvor samtlige danske medier har skrevet om Nephew, Veto, Mikael Simpson, Thomas Helmig, Kim Larsen og alle de andre nominerede, er det en smule overraskende, at det blev Fede Finn & Funny Boyz, der nappede førstepladsen på ugens albumhitliste.

Den tv-annoncerede opsamlingsplade, der blandt andet indeholder versioner af "Jeg er en glad lille cowboy" og hittet "Hun sir, jeg ligner Elvis", gik direkte guld og landede dermed eftertrykkeligt som nummer et på ugens liste.

Dermed væltede de sidste uges overraskelse Volbeat af pinden, der dog lander på plads nummer fire med albummet "Rock The Rebel/Metal The Devil".


Dansk Melodi Grand Prix 2007 holder sig på andenpladsen, og tredjepladsen indtages af en anden nyhed nemlig "Private Eye" med Hanne Boel.

Af andre nyheder kan nævnes "Glorious Days - The Very Best Of Sko/Torp", der indtager syvende pladsen og "Zimmer 483" af Tokio Hotel ryger ind som nummer elleve.

Anna Netrebko & Rolando Villazon tager 21. pladsen med "Duets", mens Surfact er nummer 23 med "Terrific Downfall", og den sidste nyhed på den danske top 40 liste er "Yours Truly, Angry Mob" med Kaiser Chiefs.


Derudover er der en række plader, der er kommet tilbage på hitlisten efter at have været ude i kulden. Heraf er den højest placerede re-entry femdobbelte Grammy-vinder "Taking The Long Way" fra Dixie Chicks, der nu ligger på en 20. plads.

ANNONCE