Nyhed

Stereophonics klar med nyt album

Det walisiske band har indspillet deres nye album, der hverken har fået titel eller releasedato endnu

Stereophonics har netop lagt sidste hånd på albumopfølgeren til "Sex. Violence. Language. Other?" fra 2005.

Det er ikke meget, gruppen oplyser om det nye album, for hverken titel eller datoen for udgivelsen er denne signatur bekendt. Om pladen siger forsanger/guitarist Kelly Jones, at den har en "stor lyd" med sidste plades energi, men med de store omkvæd og store sange fra gruppens andet album, "Performance and Cocktails" (1999). Han beskriver ligeledes det nye materiale som bandets hidtil bedste.

En anden ting, som tyder på, at 2007 bliver et Stereophonics-år, er genudgivelsen af gruppens debutalbum, "Word Gets Around" (1997), samt udgivelsen af en film-dvd, der hedder "Rewind".


Og som om det ikke var nok, udsender Kelly Jones en plade i eget navn, der blev til undervejs i arbejdet med det kommende Stereophonics-album. På bandets hjemmeside kan man læse, at det begyndte som løse improvisationer, men at det over et par dage pludselig havde udkrystalliseret sig til et helt album med ti sange.

Pladen bærer titlen "Only the Names Have Been Changed" og har siden den 29. jaunar kunnet downloades på nettet, og bliver tilgængelig på cd fra den 26. marts, dog i et begrænset oplag og vedlagt en bonus-dvd med fem studieoptagelser.

ANNONCE