Nyhed

The Polyphonic Spree på vej med nyt

Gruppen har droppet roberne og taget en mere militant stil på "The Fragile Army"

The Polyphonic Spree er nærmest mere kendt for deres technicolor-kostumer end deres musik, hvilket er synd, da specielt "Together We're Heavy" er en tour de force i storladen og ultrapositiv musik, der ikke lader The Flaming Lips noget tilbage.

Men det 20+ mand store band har droppet roberne og har iført sig en mere militant stil, der passer sammen med det kommende album "The Fragile Army", der udsendes til juni.

Med stilen kommer muligvis også et mindre optimistisk syn på verden. I hvert fald omhandler titelnummeret den nuværende præsident, og både sangen og de nye kostumer er et udslag af "et politisk klima, der kvæler os alle".

Frontmand Tim DeLaughter beskriver i en pressemeddelelse pladen som en mere kollaborativ plade end tidligere og fortæller, at det er en meget spontan plade, hvor folk arbejdede sammen og indspillede live i studiet.

Udgivelsesdatoen ligger endnu ikke fast, men den skulle ligge klar i juni. Som man kan se i den nedenstående trackliste fortsætter bandet deres tradition med at give sangene numre og sektioner, og som sidst hedder det første nummer på pladen det samme som det foregående album.

"The Fragile Army" tracklist:
01 Section 21 (Together We're Heavy)
02 Section 22 (Running Away)
03 Section 23 (Get Up And Go)
04 Section 24 (The Fragile Army)
05 Section 25 (Younger Yesterday)
06 Section 26 (We Crawl)
07 Section 27 (Oh I Feel Fine)
08 Section 28 (Guaranteed Nightlite)
09 Section 29 (Light To Follow)
10 Section 30 (Watch Us Explode/Justify)
11 Section 31 (Overblow Your Nest)
12 Section 32 (The Championship)

ANNONCE