Nyhed

Danske Filmhits får efterfølger

”Flere Filmhits” er på gaden mandag med flere fortolkninger af gamle danske filmsange

Som bekendt skal man aldrig reparere noget, der ikke er i stykker, og man skal heller ikke skifte ud på et vinderhold. Det er der i hvert fald nogle, der siger, og derfor kan det heller ikke undre, at sidste års store salgssucces ”Danske Filmhits”, hvor danske skuespillere af den mere velsyngende slags indspillede en række gamle danske filmhits, nu får en efterfølger.

”Flere Filmhits” er derfor på gaden allerede på mandag, men denne gang er repertoiret udvidet, så der ikke længere kun er tale om gamle filmsange fra perioden 30’erne til og med 60’erne. Der er nu også blandt andet en række revyviser med.

Lidt udskiftning på vinderholdet er der dog faktisk, for ikke at sige meget, for af solister er der kun én genganger i forhold til ”Danske Filmhits”. Nemlig Nikolaj Lie Kaas, der denne gang, sammen med sin bror, Jeppe Kaas, fortolker en af deres far Preben Kaas’ glansnumre, nemlig 1963-revyvisen ”Hvad Skal Vi Med Kvinder”, som oprindeligt, var en duet med Jørgen Ryg.

Nikolaj Steen står bag produktionen af ”Flere Filmhits”, og med sig har han DR’s Big Band under ledelse af Michael Bojesen og DR’s Radiounderholdningsorkester dirigeret af Henrik Vagn Christensen.

Tracklisten er som følger:

Lars Mikkelsen: Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld?
Nikolaj Lie Kaas & Jeppe Kaas: Hvad Skal Vi Med Kvinder?
Iben Hjejle: Den Första Gång Jag Såg Dig
Kim Bodnia: Oh Babe, Kom Med Et Bud
Rasmus Bjerg og Sidse Babett Knudsen: Lille Frøken Himmelblå
Louise Mieritz: Hot Hot
Lars Brygmann: Alene Med En Yndig Pige
Sidste Babett Knudsen: Pige Træd Varsomt
Lars Mikkelsen & Ellen Hillingsøe: Forelsket I København
Claes Bang: Når En Sailor Går I Land
Stine Stengade: Man Binder Os På Mund Og Hånd
Rasmus Bjerg: Susanne, Birgitte og Hanne

ANNONCE