Nyhed

Ekstra billetter til Danish Metal Awards

Ekstra billetter til det ellers udsolgte show sat til salg på GAFFA Billet

Igen i år fejres den danske metalscene til det stort anlagte prisuddelingsshow Danish Metal Awards (DMeA) 2007, der har Carsten Holm fra P3 som vært for festen i Amager Bio.

Selv om showet først finder sted 17. november, har der allerede været udsolgt i nogen tid. Nu er der imidlertid dukket et lille antal billetter op, som netop er sat til salg på GAFFA Billet.

Den musikalske underholdning kommer fra svenske Soilwork, der dukker op sammen med danske Volbeat, Mnemic og Hatesphere plus et surprise act. Der vil desuden være en ekstra overraskelse i form af en ny forsanger i Hatesphere. Som nævnt tidligere på GAFFA.dk forlod sanger Jacob Bredahl overraskende gruppen for en måned siden, da han ikke længere syntes, han havde gejsten, og gruppen leder derfor for tiden på fuld kraft efter en ny sanger, der også skal være klar til en koncert på Forbrændingen i Albertslund dagen før DMeA.


Nogle af nomineringerne er allerede offentliggjort. Nomineringerne er fundet ved folkelig afstemning, og vinderen skal så kåres af en jury. Nomineringerne er som følger:

Årets metal-liveband:
As We Fight
Dawn of Demise
HateSphere
Mercenary
Volbeat

Årets metal-talent og den udgivelse, de er nomineret for:
In All Her Ruin - The First Charm Offensive
Invisius - Edge of Hostility
Nembience - Demise
Palt - Demo: Borgir
Rageborne - DNA Overdose


DMeA-arrangørerne gør i øvrigt skælmsk opmærksom på, at der er præcis 666, der har stemt i denne kategori.

Køb billetter på GAFFA Billet


DMeAs hjemmeside

ANNONCE