Nyhed

Flere gratis godbidder fra VUF/Empire

Danske VUF/Empire kreerer ny, gratis electronica-opsamling

Fra 1. december vil man kunne downloade en ny electronica-opsamling kvit og frit på hjemmesiden og forummet vufempire.dk. Ganske som det var tilfældet med den i GAFFA roste ”VUF Compilation 07”, der så dagens lys tilbage i september.

Mange af kunstnerne på den nye opsamling vil være gengangere fra den første, men der vil også være nye ansigter at stifte bekendtskab med, og så vil udgivelsen antage en mere professionel karakter rent producermæssigt. Fra VUF/Empire forlyder det også, at man ønsker i højere grad at favne udenlandske lyttere, hvilket fremgår tydeligt af følgende statement:

”VUF vil gerne kaste godt og upcoming electro ud til danskerne, men samtidig vil der blive satset lige så meget, hvis ikke mere, på at folk i og uden for Europa kommer til at kende lidt til denne compilation,” lyder det således.

De bedste numre fra den første opsamling (der i øvrigt er blevet downloadet 700 gange) og den kommende toer vil i starten af det nye år blive samlet på en fysisk udgivelse – en dobbelt-vinyl med i alt 16 numre spændende fra det dybt dubbede til det mere direkte og hårdtpumpede. Blandt de kunstnere, der vil være at finde på den fysiske udgivelse, finder man størrelser som SuperTroels, We Know You Love It, ElectroJuice og AndyCap.

ANNONCE